Een fris en schoon huis of pand, dat is toch wel een must lijkt mij? Voor vele is het erg belangrijk dat een pand of eigen huis netjes en schoon is. Toch lukt niet iedereen dit, dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. In sommige gevallen is het dan ook aan te raden en immers ook erg handig om een schoonmaker in te huren voor de schoonmaakwerkzaamheden.

Wat doet een schoonmaker precies?

Het klinkt erg vanzelfsprekend, wat doet een schoonmaker? Een schoonmaker maakt natuurlijk schoon, logisch. Om in detail te treden kun je verwachten dat een schoonmaker taken uitvoert als dweilen, stofzuigen, toiletpapier vervangen, ramen wassen, het afnemen van meubels, prullenbakken legen, afwassen, keukens schoonmaken, de wc en badkamer schoonmaken en het afstoffen. Dit zijn de algemene werkzaamheden van een schoonmaker, voor overige werkzaamheden zul je even onderlinge afspraken moeten maken. 

 

Schoonmaker voor je eigen huis 

Een schoonmaker inhuren is natuurlijk erg makkelijk maar vooral ook heel efficiënt als je zelf de tijd er niet voor hebt. Je hebt hierin 2 mogelijkheden, optie 1 is een freelancer inhuren en met deze een bedrag afspreken. Optie 2 is een schoonmaakbedrijf benaderen. Hierin is optie 2 vaak de wat duurdere optie. De kosten van het inhuren van een freelancer schommelen tussen de €12-€16 euro. Bij het inhuren van een freelancer is het wel belangrijk om naar de achtergrond van diegene te kijken. Het is immers wel je huis dat je toevertrouwd aan een wildvreemde. Kijk hiervoor eventueel bij de recensies en maak sowieso altijd eerst even een ontmoetingsgesprek. Het inschakelen van een schoonmaakbedrijf is daarentegen eenvoudiger en vaak ook vertrouwelijker. Wel kan de prijs iets hoger liggen afhankelijk van jouw schoonmaakwensen. Vlietstra schoonmaak is hierin een goed en betrouwbaar bedrijf voor jouw schoonmaakwerkzaamheden. 

 

Het laten schoonmaken van een pand 

Een vies pand waar klanten/mensen over de vloer komen kan natuurlijk echt niet. Dit is dan ook iets waarvoor 9 van de 10 mensen een professioneel schoonmaakbedrijf voor inhuren.  Wederom is Vlietstraschoonmaak hierin zeker een aanrader. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het schoonmaken van onder andere normale panden. Ook is dit bedrijf erg aangenaam om mee samen te werken op lange termijn. Vlietstraschoonmaak werkt dan ook volgens een duurzaam proces waarbij schoon ook écht schoon is. Bij het aanvragen van een samenwerking wordt dan ook een op maat gemaakt plan samengesteld dat ervoor zorgt dat jouw pand tot in de puntjes wordt schoongemaakt. Door het plan van aanpak kan er efficiënt en proactief worden gewerkt. Ook kun je Vlietstraschoonmaak inhuren voor specialistische schoonmaakwerkzaamheden. Denk hierbij aan een dieptereiniging, gevelreiniging, ongediertebestrijding etc.